LUKI MODRIĆU URUČENA NAGRADA ZA NAJBOLJEG HRVATSKOG NOGOMETAŠA

Nagradu za najboljeg hrvatskog nogometaša Luki Modriću uručili su u Hotelu „Esplanade“ u Zagrebu mladi sudionici Sportskih igara mladih koji su priliku iskoristili i za fotografiju za sjećanje na susret s ovim vrhunskim hrvatskim sportašem.

LUKI MODRIĆU URUČENA NAGRADA ZA NAJBOLJEG HRVATSKOG NOGOMETAŠA

Pon, 30. Mart 2015.


Luka Modrić bio je vidno dirnut činjenicom da su ga najboljim proglasila djeca – sudionici Sportskih igara mladih.

„Ponosan sam na ovu nagradu jer su me za titulu najboljeg hrvatskog nogometaša proglasili mladi natjecatelji Coca-cola Cupa koji se održavao u sklopu Sportskih igara mladih. Sportske aktivnosti i fair play temeljne su odrednice Sportskih igara mladih koje su iznimno važne za promicanje zdravog načina života među mladima“, poručio je Luka Modrić na svečanosti dodjele nagrade.

Predsjednik Organizacijskog odbora Sportskih igara mladih Zdravko Marić poručio je da su Coca-Cola Cup i Sportske igre mladih ujedinjeni u zajedničkom cilju: poticanju mladih na fizičku aktivnost što je jedna od najučinkovitijih metoda u borbi protiv pretilosti djece i mladih.

„Čestitam Luki Modriću na ovoj nagradi, zahvaljujem se što je stigao među nas i što je i na ovaj način podržao naše napore da se mlade usmjerava prema sportu“, istaknuo je Marić navodeći da se prošle godine u Coca-Cola Cup uključilo gotovo 50.000 mladih što je impozantna brojka.